Az esemény a Facebookon:

Esemény Facebook linkje


Nem tudjuk a létszámot, kérlek ha tudod add meg itt!

Gyülekezés a Mártírok úti 12:45-től a “Kistesco”-nál vagy a gyalogos felvonulásra 14:45-től a Megyeház téren!

Résztvevő szervezetek:
Vasas Szakszervezeti Szövetség
Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete
Magyar Szakszervezeti Szövetség
MOST Egyesület
Lokálpatrióták
Magyar Szocialista Párt
Jobbik
Párbeszéd Magyarország
Demokratikus Koalíció
Lehet Más a Politika
Momentum
Kétfarkú Kutya Párt

Követeljük, hogy érdemben foglalkozzanak a SZAKSZERVEZETEK 4 pontjával:

1. Módosítsák a Munka törvénykönyvét, hogy az a mostaninál sokkal jobban vegye figyelembe a munkavállalók érdekeit, a rabszolgatörvényként elhíresült túlóra szabályozást pedig vonja vissza a kormány!

2. Emeljék a minimálbért legalább két számjegyű mértékben, állítsák vissza a cafetériát, rendezzék a közszféra béreit!

3. Követeljük a sztrájkjog újraszabályozását, érdemi párbeszédet, előzetes egyeztetést a dolgozókat érintő törvények módosításánál!

4. Követeljük egy rugalmasabb nyugdíjba vonulási rendszer kidolgozásának követelményeit, a korengedményes nyugdíjak korszerűbb formában történő visszahozásától a megváltozott munkaképességű dolgozók tisztességes támogatásáig.

A tiltakozás autós figyelemfelhívó körmenettel kezdődik Veszprémben, majd ezt követően gyalogos tiltakozó felvonulás a Kossuth utcán a Szent Imre térig (Lordok háza és a Hotel közötti terület), zárásként beszédekkel.

Felszólalók régiós szakszervezeti tisztségviselők, civil aktivisták és helyi politikusok.

Gyülekezés a Mártírok úti 12:45-től a “Kistesco”-nál vagy a gyalogos felvonulásra 14:45-től a Megyeház téren!

Útvonal:

Mártírok úti Tesco parkolótól indulva -> Stadion utca -> Kiskőrösi utca -> Endrődi utca -> Völgyhíd tér -> Pápai út -> Táncsics utca -> Szent István utca -> Kistó utca -> Házgyári út -> Jutasi út -> Haszkovó utca -> Munkácsy út -> Jutasi út -> Budapest út -> Cholnoky út -> Cserepes utca -> Stadion utca -> Egyetem utca -> Komakút tér -> Megyeház tér

A gépjárművel való felvonulást követően gyalogosan, egy sétában megnyilvánuló demonstrációt tartunk, melynek a végén, a Szent Imre téren beszédek fognak elhangzani.

A járműves vonulás végcéljától (Laczkó Dezső Múzeum parkolója) 15:00-tól gyalogosan elsétálunk az Erzsébet sétány mellett lévő parkoló, Megyeház tér, a Hangvilla előtt lévő parkon (lépcsőn) keresztül a Kossuth utcán (sétáló utcán) át, egészen a „Szent Imre térig” (szökőkútig). A menethez tetszőleges helyszínen csatlakozni lehet.

Kérünk minden támogató résztvevőt, hogy békésen tüntessen, megjelenésével, transzparenseivel fejezze ki, hogy egyet ért a demonstráció céljaival, a szakszervezetek 4 pontjában foglaltakkal!

A Szent Imre téren a rendezvény kb. 19.00 óráig tart.

Autóval érkezők a környező utcákban, a Komakút téren, a Kórház utcában, a Mártírok utcában, a Bezerédi utca parkolójában tudják elhelyezni a járműveiket.

szervező: Guzslován Gábor

Résztvevő szervezetek:
Vasas Szakszervezeti Szövetség
Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete
Magyar Szakszervezeti Szövetség
MOST Egyesület
Lokálpatrióták
Magyar Szocialista Párt
Jobbik
Párbeszéd Magyarország
Demokratikus Koalíció
Lehet Más a Politika
Momentum
Kétfarkú Kutya Párt

GYERTEK, ÁLLJUNK KI MAGUNKÉRT!

https://sztrajk.info/wp-content/uploads/2019/01/50074656_782066822127769_6148254188259246080_n.jpghttps://sztrajk.info/wp-content/uploads/2019/01/50074656_782066822127769_6148254188259246080_n-150x150.jpgAxxEGyülekezés a Mártírok úti 12:45-től a 'Kistesco'-nál vagy a gyalogos felvonulásra 14:45-től a Megyeház téren! Résztvevő szervezetek: Vasas Szakszervezeti Szövetség Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete Magyar Szakszervezeti Szövetség MOST Egyesület Lokálpatrióták Magyar Szocialista Párt Jobbik Párbeszéd Magyarország Demokratikus Koalíció Lehet Más a Politika Momentum Kétfarkú Kutya Párt Követeljük, hogy érdemben foglalkozzanak a SZAKSZERVEZETEK 4 pontjával: 1. Módosítsák a Munka törvénykönyvét, hogy az a mostaninál sokkal jobban...Hírek, videók, riportok és beszámolók az országos demonstrációkról.
Nincs meg az élő közvetítés videója!

Nincs videó, ha tudod itt add meg!

A már leadott élő videójának a linkje. Azon az oldalon van, ahova az élőt megosztották. Így kell kinéznie formailag (https://www.facebook.com/155010754683329/videos/449810362222634/)